HBO-I Conference Tour

Ieder jaar organiseert Stichting HBO-i de Conference Tour: een studiereis voor vertegenwoordigers van ICT-opleidingen met als doel het verbinden van HBO-i-opleidingen en lectoraten, inhoudelijke afstemming met het internationale werkveld en het in beeld brengen van ontwikkelingen in het internationale ICT-bacheloronderwijs.

De reiscommissie kiest de locatie altijd zorgvuldig. Er wordt gekeken naar ontwikkelingen op economisch en ICT-terrein, maar ook naar innovatieve onderwijssystemen. De delegatie van HBO-i bezoekt verschillende hogescholen en universiteiten die graag vertellen over co-ops: de samenwerking tussen onderwijs, bedrijven en studenten.

CONFERENCE TOUR 2020 GEANNULEERD

Dit jaar zou het NIOC een belangrijk onderdeel van de Conference Tour van Stichting HBO-i vormen. Het NIOC-congres is uitgesteld, vanwege de situatie die is ontstaan rondom het coronavirus. Echter, wat betreft de tour is er voor gekozen om de tour te annuleren. Het NIOC-congres  is verplaatst naar eind oktober, een periode waarin al meerdere evenementen vanuit de stichting HBO-i plaatsvinden, vandaar de keuze om de Conference Tour te annuleren.

Overzicht Conference Tour edities:

Pagina delen
het laatste nieuws
HBO-I NIEUWSBRIEF BLIJF MAANDELIJKS OP DE HOOGTE! Aanmelden

hbo-i leden

alle leden