HBO-ICT Job & Student Event

Voor de student die op zoek is naar de perfecte start van haar of zijn carrière, is er goed nieuws. Vrijdag 6 oktober 2023 wordt weer het jaarlijkse HBO-ICT Job & Student Event georganiseerd waar jij inspirerende en interessante werkgevers kunt ontmoeten die jouw toekomstige carrièrepad kunnen veranderen!

Deze beurs is speciaal ontworpen voor studenten die willen investeren in hun toekomst. Tijdens de beurs heb je de kans om te netwerken met bedrijven uit verschillende sectoren en vakgebieden, waardoor je een beter inzicht krijgt in de arbeidsmarkt en de diverse carrièremogelijkheden die er voor jou zijn. We starten de dag met een key note van Dennis Vroegop, CTO, over het onderwerp From the Archives to the Future: Unraveling the Epic Journey of Artificial Intelligence. Na deze vooruitblik op komende ontwikkelingen kun je de beursvloer op om je eigen toekomst te ontmoeten.

De beurs biedt een unieke kans om contact te leggen met potentiële werkgevers en om meer te weten te komen over de bedrijfscultuur, werkomgeving en carrièreperspectieven bij de deelnemende bedrijven. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken over jouw toekomstige loopbaan.

Tijdens de beurs kun je ook deelnemen aan verschillende workshops en lezingen. Deze sessies worden gegeven door ervaren professionals uit de industrie en bieden waardevolle inzichten en tips over onderwerpen zoals sollicitatiegesprekken, het opbouwen van een professioneel netwerk en het ontwikkelen van vaardigheden die van pas kunnen komen in jouw carrière.

Kortom, deze beurs biedt jou de perfecte gelegenheid om te netwerken met potentiële werkgevers en om meer te weten te komen over jouw toekomstige carrièrepad. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en maak van deze beurs een cruciale stap in jouw professionele ontwikkeling!

In 2022 heeft het HBO-ICT Job & Student Event ook plaatsgevonden. Met 1300 deelnemers, 30 exposanten en circa 120 docenten kijken we terug op een geslaagde editie. De dag werd afgetrapt met een inspirerende key note door Daniel Gebler, CTO van Picnic. En voor een indruk van het event, kijk op de site of zie onderstaande sfeerimpressie.

Docenten Event

Een speciaal onderdeel op deze dag is bestemd voor docenten uit het hbo-ict-onderwijsveld. Voor hen organiseren we workshops en rondetafelgesprekken, zie link.

Pagina delen

hbo-i leden

alle leden