HBO-ICT Job & Student Event

Vrijdag 6 oktober 2023 heeft het jaarlijkse HBO-ICT Job & Student Event plaatsgevonden, waar het werkveld op een inspirerende manier in contact komt met de student. De volgende editie is op 4 oktober 2024, wederom in Utrecht. Tot dan?

En voor een indruk van het event, kijk op de site of zie onderstaande sfeerimpressie.

Deze beurs is speciaal ontworpen voor studenten die willen investeren in hun toekomst. Tijdens de beurs heb je de kans om te netwerken met bedrijven uit verschillende sectoren en vakgebieden, waardoor je een beter inzicht krijgt in de arbeidsmarkt en de diverse carrièremogelijkheden die er voor jou zijn.

De beurs biedt een unieke kans om contact te leggen met potentiële werkgevers en om meer te weten te komen over de bedrijfscultuur, werkomgeving en carrièreperspectieven bij de deelnemende bedrijven. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken over jouw toekomstige loopbaan.

Tijdens de beurs kun je ook deelnemen aan verschillende workshops en lezingen. Deze sessies worden gegeven door ervaren professionals uit de industrie en bieden waardevolle inzichten en tips over onderwerpen zoals sollicitatiegesprekken, het opbouwen van een professioneel netwerk en het ontwikkelen van vaardigheden die van pas kunnen komen in jouw carrière.

Kortom, deze beurs biedt jou de perfecte gelegenheid om te netwerken met potentiële werkgevers en om meer te weten te komen over jouw toekomstige carrièrepad.

Docenten Event

Een speciaal onderdeel op deze dag is bestemd voor docenten uit het hbo-ict-onderwijsveld. Voor hen organiseren we workshops en rondetafelgesprekken, zie link.

Pagina delen

hbo-i leden

alle leden