Kennismanagement

Het Kennismanagement verzamelt alle kennis rondom de HBO-I projecten, bevordert kennisdeling rondom alle activiteiten van HBO-I en informeert leden en docenten over actuele thema’s gerelateerd aan ICT en onderwijs. 

Projecten

We beoordelen en bewaken de voortgang van de projecten die ingediend worden bij het HBO-i in samenwerking met het Dagelijkse Bestuur. We zijn actief betrokken bij de kennisdeling van projecten via evenementen en bijeenkomsten en initiëren eveneens voorstellen en projectideeën voor deze bijeenkomsten. Waar mogelijk zoeken we aansluiting bij bestaande initiatieven. Wil je een projectaanvraag doen of heb je een andere vraag over een bestaand project of nieuw te starten project, neem contact op.

Community of Practice (CoP)

Wil jij als lid van HBO-i voor jouw opleiding of afdeling, of gewoon voor jezelf, een bepaald onderwerp of thema voor langere tijd onderzoeken? Dan is misschien het opzetten van een CoP een optie. Wij willen je graag hierbij helpen. Het opzetten van een CoP kan een omvangrijk proces zijn dus een beetje hulp hierbij kan fijn zijn. Een CoP is een goed alternatief voor een project als het doel is om met een groep vakgenoten een urgent thema voor langere tijd te bespreken. Je weet dus niet direct wat het resultaat gaat zijn en stapt een onzeker proces in. Het doel is dat je onderliggende patronen gaat onderzoeken in een community en in meerdere bijeenkomsten. Het km kan een faciliterende rol bieden aan een groep initiatiefnemers voor een CoP. Meer info? Bel of mail ons via onderstaande info of bekijk deze handleiding die we op internet gevonden hebben.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kennismanagement/projectaanvragen:
Eva Metz
06-15279089
km@hbo-i.nl

Kennisdeling via online platform/events:
Hanna Copini
06-43207562
km@hbo-i.nl

Pagina delen
het laatste nieuws
HBO-I NIEUWSBRIEF BLIJF MAANDELIJKS OP DE HOOGTE! Aanmelden

hbo-i leden

alle leden