Projecten

Hbo-ict opleidingen die aangesloten zijn bij het netwerk van HBO-i kunnen een aanvraag doen voor een samenwerkingsproject in het onderwijs. 

Met een goed plan of sterk idee kun je jouw projectvoorstel indienen bij ons voor support en funding. Naast de domeinbeschrijving is projectondersteuning- en initiatie een belangrijke dienst van HBO-i.

Bij HBO-i kun je gebruik maken van een community en van een goed platform. Dit is handig om kennis te delen en mensen te vinden voor je project. Daarnaast ben je onderdeel van een dynamisch netwerk om écht impact te creëren met je project. Vanuit HBO-i worden ook eigen projectvoorstellen aangedragen waaraan je mee mag doen. Graag zelfs!

Is jouw opleiding niet aangesloten bij HBO-i? Geen nood, dit kun je met ons samen alsnog organiseren en dan kun je jouw project indienen. Bekijk onze publicaties om te ontdekken welke projecten en uitkomsten allemaal tot stand zijn gekomen met hulp van HBO-i. Neem contact op met ons om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn voor deelname.

Pagina delen
het laatste nieuws
HBO-I NIEUWSBRIEF BLIJF MAANDELIJKS OP DE HOOGTE! Aanmelden

hbo-i leden

alle leden