Wie schrijft de beste IB-scriptie?

Ken je studenten die dit jaar verwachten af te studeren op een onderwerp binnen het vakgebied informatiebeveiliging? Wijs ze dan op de JBISA (Joop Bautz Information Security Award). Je kunt ook zelf een student voordragen voor deze award.

Prijzen

De Joop Bautz Information Security Award is inmiddels een begrip binnen het vakgebied informatiebeveiliging. De beste inzendingen kunnen dan ook rekenen op de nodige interesse van potentiële werkgevers. De winnaar van de award ontvangt €2.000. De nummers 2 en 3 krijgen €250 voor het publiceren van hun werkstuk op de website.

Inschrijven

Studenten die verwachten dit jaar af te studeren, kunnen zich via de website kosteloos inschrijven. Doe dit vóór 30 augustus. Op dezelfde website vind je meer informatie over de voorwaarden.

Over Joop Bautz

Joop Bautz streefde in de jaren ’70 als pionier al professionalisering na van het vakgebied Informatiebeveiliging. Talrijke publicaties van zijn hand en diverse bestuurlijke functies gaven vorm en inhoud aan dit pionierschap. Eén van zijn sterke kanten was het enthousiasmeren en bijeenbrengen van mensen en organisaties om te komen tot gezamenlijke activiteiten en initiatieven op het gebied van informatiebeveiliging in Nederland. De Joop Bautz Information Security Award heeft dan ook als doelstelling het stimuleren van individuen en organisaties om een belangrijke bijdrage te leveren in het werkveld van informatiebeveiliging.