HBO-i Teams

HBO-i maakt gebruik van een eigen Microsoft Teamsomgeving. Docenten van de aangesloten hbo-opleidingen kunnen hier terecht voor het uitwisselen van kennis, leren van elkaars ervaringen en het delen van materiaal. Je kunt je hiervoor aanmelden via de admin.

 

Als je e-mailadres is toegevoegd, duurt het soms een dagdeel voordat dit aan de kant van Microsoft is verwerkt. Wanneer dit voltooid is, kun je de HBO-i-omgeving bereiken door naar de Teamsomgeving te gaan van je hogeschool, rechts bovenin te klikken op de naam van je organisatie. vervolgens kun je klikken op Stichting HBO-i. De autorisatie van de toegang tot de omgeving gebeurt via de app Microsoft Authenticator. Deze app moet je daarvoor geïnstalleerd hebben op je telefoon.

 

Problemen met de toegang

Mocht je problemen ervaren met de toegang, kun je contact opnemen met de admin. Of heb je een nieuwe telefoon, dan kun je zelf je gegevens aanpassen via aka.ms/mysecurityinfo. Hier kun je bijvoorbeeld nagaan of de juiste telefoon staat gekoppeld aan het juiste account.

 


Item delen

hbo-i leden

alle leden