Verslag Conference Tour 2017

In maart bezochten vertegenwoordigers van het HBO-i Singapore en Maleisië, waar met omvangrijke masterplannen ICT-onderwijs en ICT-ondernemingen gestimuleerd worden. Deelnemers aan deze reis zetten hun ervaringen op papier, waardoor een uniek inkijkje ontstaan is in de keuken van de overheden, internationale bedrijven en onderwijsinstellingen.

 

Elke twee jaar vindt de internationale Conference Tour van HBO-i plaats, bedoeld om het netwerk van ICT-opleidingen en het bedrijfsleven te verstevigen en te leren van het ICT-beleid van organisaties wereldwijd. Thuisblijvers konden tijdens de reis naar Singapore en Maleisië al meelezen met het HBO-i reisblog.

 

Bundeling verslagen

Het reisverslag dat nu beschikbaar is, is een bundeling van uitgebreide verslagen van de bezoeken aan onder andere Nanyang School Of Information Technology, Serious Games Associaton and Temasec Polytechnic en IMDA (Ministerie Infocom en Media) in Singapore. In Maleisië werden onder meer Magic (global leading creativity and innovation centre for entrepreneurs), Multi Media University en KPMG Malaysia bezocht.

Item delen