Projecten nieuw

Stichting HBO-i faciliteert en financiert projecten die vanuit de eigen organisatie en de leden geïnitieerd kunnen worden. De onderwerpen van deze projecten worden ieder jaar vastgesteld op basis van de inbreng van initiatiefnemers en gepresenteerd op de platformvergaderingen.

Samenwerken binnen HBO-i-Teams

Collega's die werkzaam zijn bij de aangesloten opleidingen krijgen toegang tot de HBO-i-Teamsomgeving. Binnen deze omgeving werken de projectgroepen samen en delen bestanden. Aanmelden voor HBO-i-Teams kan via Julian van der Kleijn.

Project aanmelden

Heb je een goed idee voor een project en ben je op zoek naar financiering, draagvlak en projectleden? HBO-i faciliteert en ondersteunt project- en werkgroepen uit het HBO-ICT landschap bij het opzetten en uitvoeren van projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@hbo-i.nl.

Voorbeelden van lopende en afgeronde projecten zijn:

Project Cyber Security
Project: Project Cyber Security Om tot structureel overleg en afstemming op het gebied van Cybersecurity te komen is het... Project bekijken »
Project SDG-instrumenten
Project: Project SDG-instrumenten Alle 36 hogescholen hebben een SDG convenant getekend waarin staat dat ze de Sustainable Development... Project bekijken »
Project Data
Project: Project Data De laatste jaren zien we dat binnen ons domein vakken, minoren en dergelijke steeds vaker... Project bekijken »
Project Rendement
Project: Project Rendement De toestroom naar de IT-arbeidsmarkt wordt vanuit de HBO-i opleidingen in sterke mate beïnvloed door... Project bekijken »
Project doorstroom WO
Project: Project doorstroom WO Vanuit verschillende HBO-i-opleidingen is er afstemming met en voorbereiding op doorstroming naar WO-opleidingen. Dit zijn... Project bekijken »
Project doorstroom mbo-hbo
Project: Project doorstroom mbo-hbo De doorstroom van jongeren tot 25 jaar van het middelbaar beroepsonderwijs naar het hoger beroepsonderwijs... Project bekijken »
Project Positioneren opleidingen
Project: Project Positioneren opleidingen Met de komst van een update van de Domeinbeschrijving is er aanleiding voor de opleidingen... Project bekijken »
Project Onderzoekend vermogen
Project: Project Onderzoekend vermogen Alle hbo-opleidingen werken aan concreet onderwijs om onderzoekend vermogen meer te integreren in het curriculum,... Project bekijken »
Project Vrouwelijke rolmodellen (afgerond)
Project: Project Vrouwelijke rolmodellen (afgerond) Meer vrouwen op ICT-opleidingen: daar maakt Stichting HBO-i zich sterk voor. Het project ‘Genderbalance in... Project bekijken »