Inschrijven banenmarkt Job en Studenten Event gestart

Op 6 oktober komen honderden enthousiaste hbo-studenten naar het WTC in Rotterdam om zich te oriënteren op een toekomst in de ICT, tijdens het HBO-ICT Job en Studenten Event. Bedrijven en organisaties die zich alvast willen presenteren aan jonge IT-talenten, kunnen zich nu inschrijven voor de banenmarkt.

 

ICT’ers hebben het voor het kiezen. Er is veel vraag naar jonge professionals, en zeker talenten zijn lastig te strikken. Het sterke inhoudelijke programma, de betrokkenheid van aansprekende bedrijven en organisaties én een bekende dagvoorzitter zorgen ervoor dat het HBO-ICT Job en Studenten Event jaarlijks goed bezocht wordt door toekomstige IT-professionals. Ook voor tweedejaarsstudenten is er een programma; voor bedrijven de kans om te investeren in aanstormend talent.

 

In cijfers

Vorig jaar lieten 725 studenten zich informeren op het HBO-ICT Job Event. 169 vulden de enquête in: 75% beoordeelde het evenement met ‘goed’, 20% zelfs met ‘zeer goed’. 95% van de studenten adviseert medestudenten de beurs te bezoeken. Van de 34 standhouders beoordeelde 74% de beurs als goed, 18% als zeer goed.

 

Inschrijven banenmarkt Job en Studenten Event

Wilt u de IT-talenten van de toekomst alvast laten kennismaken met uw bedrijf of organisatie? Reserveer vóór 1 mei 2017 en profiteer van een korting van 20%. Kijk voor meer informatie over de stands, kosten en aanmelden op de website van het HBO-ICT Job Event.

Item delen