Ruim 1150 studenten bezoeken HBO-ICT Job & Student Event

Meer dan 1150 studenten kwamen op 5 oktober naar het WTC in Rotterdam om het HBO-ICT Job & Student Event te bezoeken. Daarmee is het recordaantal bezoekers van vorig jaar (950) ruim verbroken. Bovendien waren zowel de studenten als de exposanten bijzonder goed te spreken over het evenement.

 

Ruim driekwart van de studenten die de enquête invulden, beoordeelden het evenement als goed tot zeer goed. Ook de 40 exposanten op de beursvloer kijken tevreden terug op het evenement. Nagenoeg iedereen vulde de enquête in en unaniem beoordeelden zij de beurs als goed tot zeer goed.

Voor stagezoekers, afstudeerders en docenten

Het HBO-ICT Job & Student Event bestond uit een Job Event voor studenten die bezig zijn met hun afstuderen, en een Stage Event voor studenten die zich voorbereiden op hun stage. Naast de beursvloer, waar studenten konden kennismaken met potentiële toekomstige werkgevers, waren er presentaties over solliciteren, masterclasses en speeddates met digitale bureaus. Ook docenten wisten het WTC te vinden. Collega’s wisten elkaar te vinden voor een netwerkmoment in het Docentencafé, bezochten de bijeenkomst over Professional Skills en zagen hoe de nieuwe HBO-i domeinbeschrijving gepresenteerd werd.

Item delen