Docenten goed bediend op HBO-ICT Job & Student Event

Wie denkt dat het HBO-ICT Job & Student Event alleen studenten veel te bieden heeft, heeft het mis. Ook voor docenten is er een mooi programma. Ben jij er bij?

Workshop nieuwe HBO-i domeinbeschrijving

Op 5 oktober verschijnt de geheel vernieuwde HBO-i domeinbeschrijving. De domeinbeschrijving kreeg niet alleen inhoudelijk, maar ook qua vorm een upgrade: de papieren uitgave maakt plaats voor een 3D-representatie met toepassing van VR-technologie. Tijdens het Job & Student Event kun je een workshop volgen over de nieuwe domeinbeschrijving. Je hoort dan meer over de belangrijkste kenmerken en krijgt uitleg over hoe je de domeinbeschrijving kunt gebruiken. De workshop vindt plaats om 13.15 uur. Aanmelden voor de workshop kan hier.

Docentencafé

Heb jij ook vaak dat je op een evenement altijd even moet zoeken naar de juiste mensen en de plek voor jouw netwerkmoment? Vanaf 9.30 uur staat de verse koffie (van een echte barista) voor je klaar in het Docentencafé. Het Docentencafé kun je zien als een gepland netwerkmoment op een vaste plek op de beursvloer, waar je collega’s treft en nieuwe docenten ontmoet. Spreek dus af in het Docentencafé! Tussen de activiteiten door kun je ook aan de slag in de zithoekjes van het café. Laat even weten dat je komt en hoe laat je ongeveer verwacht te komen, dan zorgt de catering ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Professional skills

Onder leiding van Hanriëtte Ruigt vindt om 10.15 uur een bijeenkomst plaats over professional skills. Het doel is om met vakgenoten te sparren over de manier waarop we het nieuwe model vorm kunnen geven binnen onze curricula en elkaar van bruikbare tips te voorzien. Wil je deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur ons een berichtje.

Meer informatie

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats op 5 oktober in het WTC in Rotterdam. Meer informatie vind je op de website van het evenement.

Item delen