Neem jij een kijkje in de keuken van de HvA?

Op 28 november openen de ICT-opleidingen van de HvA de deuren voor ICT-docenten van alle hogescholen voor een exclusief ‘Kijkje in de Keuken’. Het wordt een dag vol interessante workshops, kennisdeling en inspiratie tijdens een evenement voor en door docenten.

 

Het ontwerp van de huidige HBO-ICT-opleiding van de HvA is gestart in 2012. Wat waren de doelen, hoe hebben ze die geprobeerd te realiseren, waar liepen ze tegenaan en wat is ervan geworden? Op 28 november krijg je een overzicht van uitdagingen, oplossingen en de nieuwe vraagstukken waar ze nu tegenaan lopen. Je kunt drie workshops volgen, bijvoorbeeld over Internet of Things, Artificial Intelligence & Deep Learning, Professional Skills en Onderzoeksbouwstenen. Bekijk hier het hele programma en een overzicht van de workshops, en meld je meteen even aan!

Genderbalance in de ICT

Tijdens dit Kijkje in de Keuken kun je ook aansluiten bij de bijeenkomst over Genderbalance in de ICT. Stichting HBO-i zet zich onder andere in voor het vergroten van de instroom van vrouwen in ICT-opleidingen. Ter afronding van het project Genderbalance in de ICT organiseert het HBO-i deze bijeenkomst. Je hoort de huidige stand van zaken en maakt kennis met de HBO-i-toolkit, en we bespreken wat er nog nodig is. Wil je deze bijeenkomst bijwonen, meld je dan aan via info@hbo-i.nl.

Item delen