Zien we je 6 oktober op het Docenten Event in de Jaarbeurs?

Op 6 oktober is het weer zover: het jaarlijkse HBO-i Docenten Event in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Ict-docenten uit het hele land verzamelen zich om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en bij te praten. Ben je er ook bij? Schrijf je dan nu gratis in.

Meepraten over onderwijsthema’s

Gelijktijdig met het HBO-i Docenten Event vindt het HBO-ICT Job & Student Event plaats in het Beatrixgebouw. De dag start dan ook gezamenlijk, met de keynote ‘From the Archives to the Future: Unraveling the Epic Journey of Artificial Intelligence’ door Dennis Vroegop, CTO, Team Lead en Developer. Daarna kun je deelnemen aan rondetafelgesprekken over relevante onderwijsthema’s: Professional Skills, Afstuderen, Neurodiversiteit en ICT Research Methodekaarten. Neem plaats bij een thema dat jou interesseert en praat mee. Of schuif aan bij de PRIO-bijeenkomst met als onderwerp ‘De toekomst van het vak’. Meer informatie over die bijeenkomst en de inhoud van de rondetafelgesprekken vind je hier.

Workshops

’s Middags staan de workshops op het programma. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

–            Chat GPT in het onderwijs o.l.v. Erdinç Saçan

–            Diversiteit, subsidieregelingen en de kansen o.l.v. Ben Snoeijs

–            Applied Data o.l.v. Arno Blootens

–            Update Domeinbeschrijving o.l.v. Rob Willemsen

–            Professional Skills o.l.v. Lynn Epping en Julian van der Kleijn

Lunch en borrel

Natuurlijk is er tijdens het HBO-i Docenten Event ook volop gelegenheid om te netwerken en bij te praten. Bijvoorbeeld tijdens de uitgebreide lunch en borrel. Maar je bent ook van harte welkom op de carrièrebeurs, waar studenten kennismaken met toonaangevende werkgevers in de ict-branche.

 

We hopen je te zien op 6 oktober in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Vergeet je niet aan te melden.

Item delen