Inschrijving HBO-ICT Job & Student Event geopend

Op 6 oktober vindt het HBO-ICT Job & Student Event plaats in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Jaarlijks bezoeken meer dan 1.000 studenten dit evenement om masterclasses te volgen en kennis te maken met potentiële werkgevers en stagebedrijven. Studenten kunnen nu een gratis ticket reserveren.

Carrièrebeurs

Het HBO-ICT Job & Student Event begint met de keynote ‘From the Archives to the Future: Unraveling the Epic Journey of Artificial Intelligence’ door Dennis Vroegop, CTO, Team Lead en Developer. Vervolgens staan er masterclasses op het programma, waar studenten kosteloos aan kunnen deelnemen. Verder is de hele dag de carrièrebeurs geopend. Hier zijn tientallen toonaangevende werkgevers te springen om kennis te maken met jong ict-talent. Het is dé plek om contacten te leggen waar je een carrière lang plezier van hebt. Veel studenten vinden hier een stageplek of hun eerste baan in de ict-branche.

Lunch en borrel

Het inhoudelijke programma van het HBO-ICT Job & Student Event wordt steevast goed gewaardeerd door de deelnemers. Maar ook de gratis uitgebreide lunch en borrel gooien hoge ogen. En studenten die tot het einde van het evenement blijven, maken kans op mooie prijzen. Alle reden dus om snel een gratis ticket te claimen. Dat kan op de website van het HBO-ICT Job & Student Event, waar je ook meer informatie vindt over het evenement.

 

Item delen