Zegt het voort: HBO-ICT Job & Student Event op 6 oktober

Het is hét evenement voor ict-studenten aan het hbo die op zoek zijn naar een mooie stage of die hun carrière een kickstart willen geven: het HBO-ICT Job & Student Event op 6 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Geef het door aan je studenten, zodat zij de dag alvast vrij kunnen houden. Komt jullie hogeschool met een grote groep? Geef ons een seintje via info@hbo-i.nl, dan regelen wij gratis vervoer.

Gewaardeerd evenement

Kom naar de beursvloer om waardevolle contacten te leggen waar je de rest van je loopbaan plezier van hebt, laat je inspireren tijdens de keynote en geef je cv een boost door gratis masterclasses te volgen. Jaarlijks bezoeken meer dan 1.200 ict-studenten uit het hele land dit evenement. Niet zo gek, want het HBO-ICT Job & Student Event is niet alleen nuttig, maar staat ook bekend als heel gezellig. Met een uitstekende catering en gewaardeerde borrel ter afsluiting.

Meer informatie

Het HBO-ICT Job & Student Event staat bekend om het sterke inhoudelijke programma dat de bezoekers jaarlijks gepresenteerd krijgen. Zodra het programma rond is, vind je op de website van het evenement meer informatie over de keynote speaker en de masterclasses. Binnenkort kunnen studenten zich gratis aanmelden via de website. Docenten kunnen zich dan ook inschrijven voor het HBO-i Docenten Event, dat gelijktijdig met het HBO-ICT Job & Student Event plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Item delen