Kom je ook naar het HBO-i Docenten Event op 6 oktober?

Als het nog niet in je agenda staat, is dit het moment om de datum alsnog vast te leggen: op 6 oktober is het HBO-i Docenten Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Er wacht je een mooi programma vol gelegenheid om bij te praten met collega’s en ervaringen uit te wisselen. En natuurlijk ben je ook welkom om een kijkje te nemen bij het HBO-ICT Job & Student Event dat gelijktijdig plaatsvindt.

Programma

De dag begint met een plenaire keynote, waarbij ook de studenten aansluiten die het HBO-ICT Job & Student Event bezoeken. Vervolgens staan er rondetafelsessies met onderwerpen als neurodiversiteit en afstudeervarianten op het programma. Met vakgenoten bespreken jullie relevante onderwerpen en ontwikkelingen die spelen in het ict-onderwijs. Na een uitgebreide lunch kun je aansluiten bij verschillende workshops, waarbij thema’s centraal staan als AI in het onderwijs, integratie van de professional skills en applied data science. We sluiten het HBO-i Docenten Event af met een gezellige borrel.

Meer informatie en aanmelden

Zodra het volledige programma van het HBO-i Docenten Event bekend is, vind je dat hier. Binnenkort kun je je ook gratis aanmelden via de website. Hou deze nieuwsbrief in de gaten voor updates!

Item delen