Uitnodiging: Kijkje in de Keuken bij HvA op 28 november

Alle ICT-docenten uit het hbo zijn uitgenodigd voor een ‘Kijkje in de Keuken’ van de ICT-opleidingen van de HvA op woensdag 28 november. Het wordt een dag vol interessante workshops, kennisdeling en inspiratie tijdens een evenement voor en door docenten.

 

Het ontwerp van de huidige HBO-ICT-opleiding van de HvA is gestart in 2012. Wat waren de doelen, hoe hebben ze die geprobeerd te realiseren, waar liepen ze tegenaan en wat is ervan geworden? Op 28 november krijg je een overzicht van uitdagingen, oplossingen en de nieuwe vraagstukken waar ze nu tegenaan lopen.

Programma

Het evenement begint om 12.00 uur met een netwerklunch en eindigt om 16.10 uur met een borrel. Daar tussenin kun je drie workshops naar keuze volgen. Op het menu staan onder andere workshops Onderwijs met het bedrijfsleven, Professional skills in de hoofdfase, Artificial Intelligence & deep learning en Bouwstenen onderzoekend vermogen.

Kijkje in de Keuken

Het Kijkje in de Keuken is een initiatief van Stichting HBO-i, waarbij steeds een andere hogeschool een middag host voor geïnteresseerde docenten in HBO ICT onderwijs. De vorige editie werd gehost door Avans Hogeschool in Breda en werd bezocht door 80 docenten.

Aanmelden

Wil je het Kijkje in de Keuken bij de HvA bijwonen? Meld je dan vooraf aan. Bij aanmelding kun je meteen aangeven welke workshops je wilt bijwonen.

Item delen