Studenten opgelet: bestel je gratis toegangskaart voor HBO-ICT Job Event 2022

Breng je studenten op de hoogte: de inschrijving voor het HBO-ICT Job & Student Event op 7 oktober 2022 is geopend. Ict-studenten aan het hbo kunnen nu hun gratis kaart bestellen via de website. Het is hét evenement om nuttige contacten te leggen met werkgevers in de ict-branche. Studenten worden getrakteerd op een interessant inhoudelijk programma en op een gezellige lunch en borrel.

Keynote CTO Picnic

Jaarlijks komen meer dan duizend studenten naar het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht om op de beursvloer kennis te maken met toonaangevende werkgevers in ict, om zo hun carrière een kickstart te geven. Veel studenten vonden op deze manier al een mooie stageplek of hun eerste baan. Dit jaar kunnen studenten ook luisteren naar de keynote ‘How technology will shape the future of society’ door Daniel Gebler, CTO bij Picnic. Verder zijn er vier rondes met interessante masterclasses die studenten naar keuze kunnen bijwonen.

Inschrijven

Tijdens het HBO-ICT Job & Student Event zijn alle consumpties gratis, inclusief uitgebreide lunch en borrel. Het is wel belangrijk dat studenten zich van tevoren inschrijven. En wie tot het einde blijft, maakt kans op bijvoorbeeld een abonnement op Viaplay en een Nintendo Switch. Tegelijk met het HBO-ICT Job & Student Event vindt het HBO-i Docenten Event plaats, speciaal voor hbo-ict-docenten.

 

Kijk hier voor meer informatie over het HBO-ICT Job & Student Event.

Item delen