Meld je aan voor het HBO-i Docenten Event op 7 oktober

Ervaringen uitwisselen, kennis delen en heel veel bijpraten: dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het HBO-i Docenten Event op 7 oktober in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Ben je hbo-ict-docent? Voeg je bij meer dan honderd collega’s en meld je nu aan.

In gesprek met collega’s

Het is al jaren een grote behoefte van veel docenten van ict-opleidingen: meer gelegenheid om met collega’s van andere onderwijsinstellingen ervaringen en kennis uitwisselen. Tijdens het Docenten Event in Utrecht is daar alle ruimte voor. Collega’s binnen HBO-i gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen als nieuwe onderwijsvormen en  studievoortgang. Ook ontwikkelingen binnen vakgebieden, zoals cyber security, komen aan bod.

Programma Docenten Event

De dag start met een inspirerende key note door Daniel Gebler, CTO bij Picnic: “How technology will shape the future of society”. Na deze blik in de toekomst van ict kun je met andere docenten in gesprek tijdens de rondetafelgesprekken. Aan elke tafel staat een ander onderwijsthema centraal; je neemt plaats aan de tafel waarvan het onderwerp je het meest interesseert. Na een uitgebreide en gezellige lunch staan de workshops op het programma. Collega’s en ict’ers uit de praktijk delen er de nieuwste inzichten met ons.

HBO-ICT Job & Student Event

Gelijktijdig met het HBO-i Docenten Event vindt het HBO-ICT Job & Student Event plaats. Je bent van harte welkom ook daar een kijkje te nemen, studenten te spreken en een rondje over de beursvloer te maken, waar werkgevers kennismaken met de ict-talenten van de toekomst. Extra leuk: grote kans dat je daar een alumnus tegen het lijf loopt die inmiddels een van de aanwezige bedrijven vertegenwoordigt. Het Docenten Event en het HBO-ICT Job & Student Event worden afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over het HBO-i Docenten Event op 7 oktober in Utrecht. Je kunt je hier ook alvast gratis aanmelden. Moedig je studenten meteen aan om zich aan te melden voor het HBO-ICT Job & Student Event.

 

Item delen