Save the date: HBO-i Docenten Event op 4 oktober

Voor in de agenda: op 4 oktober is het jaarlijkse HBO-i Docenten Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Met volop gelegenheid tot netwerken, rondetafelgesprekken en mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s is het Docenten Event een geliefd evenement onder ict-docenten. Natuurlijk ben je ook welkom om een kijkje te nemen bij het HBO-ICT Job & Student Event, dat gelijktijdig plaatsvindt.

Programma

We trappen het Docenten Event af met een keynote, waarbij ook de bezoekers van het HBO-ICT Job & Student Event aansluiten. De spreker maken we later bekend. Vervolgens zijn er rondetafelsessies over verschillende relevante onderwerpen voor het ict-onderwijs. Denk aan thema’s als professional skills, afstuderen, neurodiversiteit en de ICT Research Methodekaarten, waarbij je naar wens kunt deelnemen. Het middagprogramma is gevuld met workshops, waaronder een workshop Applied Data en ChatGPT in ons ict-onderwijs. Verder is er alle ruimte om bij te praten met collega’s en om een kijkje te nemen bij de studenten op de beursvloer van het HBO-ICT Job & Student Event. Een goedverzorgde lunch en borrel ontbreken uiteraard niet.

Meer informatie en aanmelden

Hou voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je aan te melden de website van het HBO-i Docenten Event in de gaten.