Must-visit voor studenten: HBO-ICT Job & Student Event op 4 oktober

Ict-studenten aan het hbo mogen ‘m niet missen: het HBO-ICT Job & Student Event op 4 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is hét evenement voor ict-studenten aan het hbo die op zoek zijn naar een mooie stage of die hun carrière een kickstart willen geven, georganiseerd door HBO-i. Komt jullie hogeschool met een grote groep? Geef ons een seintje via info@hbo-i.nl, dan regelen wij gratis vervoer.

Programma

De dag begint meteen goed met een keynote door een toonaangevende spreker, die we later bekendmaken. Vervolgens opent de beursvloer, waar studenten waardevolle contacten leggen waar zij de rest van hun carrière plezier van hebben. Menig student maakte hier al kennis met zijn of haar eerste werkgever of regelde een ingang voor een mooie stage. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende masterclasses voor een upgrade van het cv.

Hoog gewaardeerd

Gedurende dag genieten de studenten gratis van een goedverzorgde lunch en borrel. Het HBO-ICT Job & Student Event wordt steevast zeer hoog gewaardeerd. Niet zo vreemd dus dat jaarlijks zo’n 1.200 studenten het evenement bezoeken. Alle reden om deze datum alvast vrij te houden.

Meer informatie en inschrijven

Deelname aan het HBO-ICT Job & Student Event is gratis. Hou de evenementenwebsite in de gaten voor de opening van de inschrijving en meer informatie over het programma.