Pak het podium met een NIOC Talk maak kans op 3.000 euro

Nieuw dit jaar op het NIOC-congres: de NIOC Talk. Een NIOC Talk is een presentatie van 12 minuten, gebaseerd op de bekende TED Talks. De beste NIOC Talk wordt beloond met een bedrag van 3.000 euro. Dien nu jouw Talk in doe mee aan een gratis presentatietraining op 4 of 6 maart.

 

Stichting HBO-i is goed vertegenwoordigd op het NIOC-congres, dat op 31 maart en 1 april plaatsvindt in Emmen. Het congres is onderdeel van de jaarlijkse Conference Tour van de stichting. HBO-i verzorgt een aantal workshops tijdens de tweede dag van het congres. Naast workshops en lezingen is er dit jaar dus ook de mogelijkheid om een Talk te geven. Het NIOC zorgt voor een mooie zaal met publiek en extra technische ondersteuning, zodat je een geweldig podium hebt voor jouw NIOC Talk. De beste NIOC Talk wordt gehonoreerd met maximaal 3.000 euro, te besteden aan een studiereis of vergelijkbare educatieve activiteit.

Presentatietraining

Om goed beslagen ten ijs te komen kun je gratis meedoen aan een presentatietraining, helemaal toegespitst op het houden van een Talk van 12 minuten. De training duurt een dag en wordt gehouden op 4 maart in het Atlastheater in Emmen en op 6 maart in het Innovatiehuis in Den Bosch. Ben je geïnteresseerd in het geven van een NIOC Talk? Neem contact op met Annemarie Hoevenaars via AnnemarieHoevenaars@CVIweb.nl.

Meer informatie over het NIOC-congres

Meer informatie over het NIOC-congres, het programma, de sprekers en aanmelden vind je op de congressite.

Item delen