Datum: 29 nov 2019

Nieuws: Ga je mee met de HBO-i Conference Tour 2020?

De HBO-i Conference Tour 2020 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april. Aangezien de reis vorig jaar naar Toronto ging, blijven we dit jaar weer in Nederland. Hier is dan ook genoeg te leren en beleven, want we combineren de Conference Tour dit jaar met het NIOC in Emmen. Aanmelden is al mogelijk.

Studiereis

De Conference Tour is een studiereis voor vertegenwoordigers van ICT-opleidingen en wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting HBO-i. Het doel: HBO-i-opleidingen en lectoraten verbinden, inhoudelijke afstemming met het werkveld en het in beeld brengen van ontwikkelingen in het ICT-bacheloronderwijs.

NIOC

Dit jaar vormt het NIOC een belangrijk onderdeel van de Conference Tour van HBO-i. Tijdens de tweede dag van het congres verzorgt HBO-i een aantal workshops, waarbij de balans opgemaakt wordt over thema’s die aan de orde zijn geweest en die door de HBO-i-werkgroepen worden uitgewerkt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om naar de andere sprekers te luisteren, en zullen er bedrijfsbezoeken ingepland worden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de kosten en aanmelding, stuur dan een mail naar info@hbo-i.nl.

Item delen