Meld je aan voor het HBO-ICT Job & Student Event

Volg je een ICT-opleiding aan het hbo? En wil je je medestudenten straks een stap voor zijn op de arbeidsmarkt? Kom op 5 oktober naar het HBO-ICT Job & Student Event in Rotterdam en meld je gratis aan voor masterclasses en ontmoetingen met werkgevers.

Programma Job Event (afstuderende studenten)

Het Job Event is bedoeld voor studenten die bezig zijn met afstuderen. Op de beursvloer vind je allerlei organisaties en bedrijven die staan te springen om kennis te maken met aanstormend ICT-talent. Hier leg je contacten met werkgevers waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Ook ben je welkom bij de masterclasses. Je kunt gratis vier masterclasses volgen over onderwerpen als Blockchain, Machine Learning en Cybersecurity. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is je vooraf even aanmelden.

Programma Stage Event (studenten die zich voorbereiden op hun stage)

Het Student Event mag je niet missen als je in voorbereiding op je ICT-stage bent. Jochem Smeets (Stageplaza) onthult wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens het solliciteren en stagelopen, en vertelt je hoe jij het beter kunt doen. Waar moet je goed in zijn als ICT’er van de toekomst? Dat weet Peter Joosten als geen ander: hij vertelt over trends in de ICT, zoals digitalisering, kunstmatige intelligentie en blockchain. Nieuw op het Stage Event: speeddates met digitale bureaus. Een unieke kans om jezelf in de kijker te spelen bij de top 11 digitale bureaus. Vooraf aanmelden is nodig; er is beperkt plek.

Meer informatie

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats op 5 oktober in het WTC in Rotterdam. Meedoen is gratis, maar je moet je vooraf wel even aanmelden. Ook als je je wilt aanmelden voor de masterclasses of speeddates, moet je je eerst inschrijven voor het Event. Ook voor docenten is er een mooi programma. Bonus: bezoekers van het evenement maken onder andere kans op een Amazon Echo en een PX draadloze hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins.

Item delen