Job Event voor ICT-studenten: overzicht masterclasses

Tijdens het HBO-ICT Job & Student Event op 6 oktober kunnen ICT-studenten gratis drie masterclasses volgen. Er is voor ieder wat wils: er staan in totaal ongeveer twintig verschillende masterclasses op het programma.

 

Er zijn drie ronden met masterclasses (deels in het Engels), die elk drie kwartier duren. Een greep uit de onderwerpen waar je uit kunt kiezen: een workshop security (ben je hacker proof?), een introductie in Bitcoin, blockchain en smart contracts, een workshop van het CBS over data science en IT-innovaties in de statistiek, de eerste stappen in Machine Learning en masterclass waarin je leert wat je nodig hebt om je eigen HoloLens-app te ontwikkelen. Alle facetten van ICT komen aan bod. Kijk hier voor een compleet overzicht van de masterclasses. Vooraf aanmelden voor de masterclasses is niet mogelijk, vol is vol! Tijd over? Loop even langs bij het Stage Event dat gelijktijdig plaatsvindt.

Over het Job Event

Het HBO-ICT Job Event is dé place to be voor vierdejaars hbo-ICT-studenten die hun carrière alvast een kickstart willen geven. Het event vindt plaats in het WTC in Rotterdam en wordt gepresenteerd door Gwen van Poorten. Studenten kunnen er masterclasses volgen, maar ook alvast kennismaken met potentiële werkgevers op de beurs. Meer informatie en de mogelijkheid om je gratis in te schrijven vind je op de site van het Job Event.

Item delen