Gwen van Poorten presenteert Job & Student Event

Gwen van Poorten presenteert op 6 oktober het HBO-ICT Job & Student Event. Dit jaarlijkse evenement is de place to be voor ICT-studenten die zich oriënteren op hun toekomst en waardevolle stappen willen zetten op weg naar een glansrijke carrière.

 

Heb je net een goed gesprek gevoerd met een potentiële werkgever, loop je ineens Gwen van Poorten tegen het lijf. Die kans zit er dik in, want tijdens het HBO-ICT Job & Student Event loopt Gwen de hele dag rond om interviews af te nemen, het programma te presenteren en discussies te leiden.

 

Masterclasses

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats in het WTC in Rotterdam. Op de beurs kom je in contact met toonaangevende werkgevers die zitten te springen om kennis te maken met aanstormende ICT-talenten als jij. Ook kun je masterclasses volgen om je c.v. een mooie boost te geven. Nieuw dit jaar is dat er ook een programma is voor hbo-ICT-studenten die zich nog op een stage aan het oriënteren zijn. Speciaal voor hen is er een Stage Event waar professionals je persoonlijk advies geven om je te helpen een goede stageplek te vinden. Ook zijn er sprekers die je vertellen hoe je bij sollicitaties net een stapje voor krijgt op je concurrent.

 

Gwen van Poorten

Vorig jaar was Valerio Zeno gastheer van het Job & Student Event, en dit jaar is het dus de beurt aan Gwen van Poorten. Sinds 2014 is Gwen te zien als presentator bij BNN’s ‘De Social Club’ en ‘Spuiten en Slikken’. Ze maakt en bedenkt programma’s voor televisie, maar ook voor haar eigen YouTube-kanaal. Gwen zal de studenten welkom heten, de discussie tussen studenten en IT-professionals in goede banen leiden en aan het einde van de dag prijzen uitreiken. Ook is Gwen de bedenker van het online programma ‘Achter de Viral’ op haar eigen YouTube-kanaal. In 2016 werd Gwen presentatrice bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’ en ‘3 op reis’, én doet ze mee aan ‘Roadtrippers’. Tijdens het Job & Student Event zal Gwen de studenten welkom heten, de discussie tussen studenten en IT-professionals in goede banen leiden en aan het einde van de dag prijzen uitreiken.

 

Meer informatie

Kijk op de website van het HBO-ICT Job & Student Event voor meer informatie over de dag. Je vindt hier bijvoorbeeld het programma en een overzicht van bedrijven en organisaties die op de beurs staan. Later vind je hier ook de inhoudelijke invulling van de masterclasses.

 

Fotocredits: Alexia van der Meijden fotografie

Item delen