Iedereen welkom bij HBO-i innovatieworkshop onder leiding van Eric Slaats

Docenten, studenten en andere geïnteresseerden: iedereen is welkom bij de HBO-i innovatieworkshop over vernieuwingen in het onderwijs. De workshop wordt gegeven door Eric Slaats (Fontys Hogeschool ICT) en vindt plaats op 6 oktober 2017, tijdens het HBO-ICT Job & Student Event in het WTC in Rotterdam.

 

Onderwijsinnovatie maakt de tongen los, zo bleek tijdens de HBO-i docentendag in april dit jaar. Om een vervolg te geven aan de discussies die toen ontstonden, organiseert Stichting HBO-i deze innovatieworkshop.

 

Waarom innovatie in het onderwijs?

We leven in een tijd waarin technologie een revolutie ondergaat. Betekent dit het einde van ‘het klaslokaal’, ‘de toets’ of zelfs ‘het diploma’ zoals we dat nu kennen? Dit en meer kwam ter sprake tijdens de HBO-I docentendag. De lezingen waren zeer inspirerend en zorgden voor een goed gesprek tijdens de netwerkborrel. Wat betekent onderwijsinnovatie in de praktijk voor docenten en studenten? Dat willen we verder uitwerken tijdens de innovatiesessie. Ervaringsdeskundige Eric Slaats daagt je tijdens een ‘Escape Café’ uit om uit je huidige denkpatroon over onderwijs te breken. We spelen een innovation game en je bent creatief bezig met een groep totaal verschillende mensen om kennis te delen en samen ideeën om te zetten in innovatie.

 

Aanmelden

De HBO-i innovatieworkshop vindt plaats op 6 oktober 2017, van 13.15 tot 15.05 uur in het Docentencafé bij het HBO-ICT Job & Student Event in het WTC in Rotterdam. Aanmelden kan via dit formulier.

Item delen