HBO-ICT Job & Student Event op 5 oktober in Rotterdam

Volg je een ICT-opleiding aan het hbo en ben je bezig met afstuderen of bereid je je voor op je stage? Kom dan op 5 oktober naar het HBO-ICT Job & Student Event in het WTC in Rotterdam. Bekijk hier het programma.

Potentiële werkgevers en gratis masterclasses

Studenten die afstuderen geven hun carrière tijdens het Job Event alvast een kickstart. Bijvoorbeeld op de beursvloer, waar organisaties als Capgemini, Accenture, Dutch Digital Agencies, Ordina en het ministerie van Defensie staan te springen om kennis te maken met jonge ICT-professionals. Hier leg je contacten waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Of volg gratis vier masterclasses naar keuze, over onderwerpen als Virtual Reality, Machine learning en Cybersecurity.

Sollicitatietips en speeddates met digitale bureaus

Ook voor studenten die zich voorbereiden op hun stage is er veel te doen en te leren tijdens het evenement. Zo weet Peter Joosten precies waar je goed in moet zijn als ICT’er van de toekomst. Hij vertelt je alles over trends in de ICT, zoals digitalisering, kunstmatige intelligentie en blockchain. Jochem Smeets van Stageplaza legt uit hoe je veelgemaakte missers tijdens solliciteren en stages voorkomt. Verder kun je je aanmelden voor speeddates met digitale bureaus, waarbij je tijdens een privésessie (maximaal 8 personen) met toonaangevende bedrijven over actuele thema’s discussieert.

Meer informatie

Het complete programma vind je op de website van het HBO-ICT Job & Student Event. Ook voor docenten is er genoeg te beleven. Vanaf begin september kun je je via die site ook aanmelden.

Item delen