Diederik Jekel op Stage Event HBO-i

Gwen van Poorten is niet de enige BN’er die je tegen het lijf kunt lopen op het HBO-ICT Job & Student Event op 6 oktober – ook wetenschapsjournalist Diederik Jekel is van de partij. Hij houdt een lezing voor de studenten die speciaal voor het nieuwste onderdeel van deze dag komen: het Stage Event.

 

Het Stage Event is een speciaal programma voor hbo-ICT-studenten die zich voorbereiden op een stage. Diederik Jekel vertelt onder andere over de ongekende mogelijkheden die de ICT’ers van de toekomst hebben en de onvoorstelbare ontwikkelingen die de wetenschap voor ons in petto heeft. Ook is er een presentatie over soft en hard skills: wat heb je nodig om te slagen in de ICT?

Persoonlijk advies van profs

Na de lezing van Diederik Jekel staan professionals klaar om je persoonlijk advies te geven over solliciteren, je c.v. en je online presentatie. Hoe vind je de ultieme stageplek? Hoe zorg je dat jouw sollicitatie eruit springt? Weet je te overtuigen tijdens een sollicitatiegesprek? En hoe kom je over als een stagebedrijf jouw naam intikt in Google? Haal je alles uit LinkedIn? Is je profielfoto aan een update toe? Met een bezoek aan het Stage Event zorg je voor een optimale voorbereiding op je stageperiode.

Diederik Jekel

Diederik Jekel legt op onnavolgbare wijze bètawetenschappen uit op radio, televisie, internet en een boek. Het grote publiek kent hem onder andere van zijn optredens bij De Wereld Draait Door en televisieprogramma’s die hij maakte en presenteerde, zoals Met de Kennis van Nu, Huisje Boompje Beestje en De Nationale Wetenschapsquiz Junior. Ook hield hij lezingen op Lowlands, bij de Museumnacht en TEDxAmsterdam.

HBO-ICT Job & Student Event

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats op 6 oktober in het WTC in Rotterdam. Dit jaarlijkse evenement is de place to be voor ICT-studenten die zich oriënteren op hun toekomst en waardevolle stappen willen zetten op weg naar een glansrijke carrière. Kijk voor meer informatie en gratis aanmelden op www.hboictjobevent.nl.

 

Fotocredits: Karen Scheffens

Item delen