Wat verdienen IT’ers?

Welk salaris of uurtarief verdient een IT-professional gemiddeld? Vul vóór 9 april het salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot in, en ontdek of er meer te halen is.

 

Hoe meer IT-professionals en IT-managers (in loondienst of zelfstandig) deelnemen aan de Salary Survey 2018, hoe beter het beeld van het inkomen van IT’ers. Meedoen kan anoniem. Als je wilt, kom je in aanmerking voor prijzen als een gratis masterclass naar keuze van AG Connect en Nyenrode, een opleidingsbudget van 2000 euro bij Global Knowledge of een Philips Hue starterkit.

Meer vraag, meer inkomen?

Vorig jaar vulden 2519 IT’ers de enquête volledig in. Toen bleek dat de arbeidsmarkt weliswaar in razend tempo aantrok, maar dat dat nog niet af te zien was aan de salarissen. De onderzoekers zijn benieuwd of het salaris of uurtarief van IT-professionals het afgelopen jaar wel bovengemiddeld is gestegen en of hun arbeidsvoorwaarden marktconform zijn. Ook willen ze weten hoe IT’ers aankijken tegen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, of ze toe zijn aan een andere baan, of ze tevreden zijn over hun ontwikkelingsmogelijkheden en hoe zij de werkdruk ervaren.

Enquête invullen

Je kunt de Salary Survey 2018 hier invullen. De Salary Survey 2018 wordt gepubliceerd in AG Connect nummer 6/7, van 15 juni aanstaande.

Item delen