Vrijwilligers gezocht voor ICT4FREE

ICT4FREE zoekt vrijwilligers. Ben of ken je een ICT-student of iemand die een ICT-opleiding heeft afgerond? Dan kun je goede doelenorganisaties helpen met hun IT-uitdagingen. Jarenlange ervaring is niet nodig: IT-basiskennis is voldoende om voor deze organisaties het verschil te maken.

 

ICT4FREE bestaat uit zo’n tien vrijwilligers die aan verschillende projecten werken. Het aantal projectaanvragen blijft stijgen en de verjonging van het team blijft wat achter. Jonge ICT’ers die hun ICT-skills willen gebruiken om goede doelen verder op weg te helpen, zijn dan ook hard nodig.

Over de projecten van ICT4FREE

De projecten waaraan de vrijwilligers werken zijn altijd voor een goed doel, zonder winstoogmerk en leveren een aantoonbare maatschappelijke bijdrage. We helpen een goed doel bijvoorbeeld om een website op orde te krijgen. Je voert de projecten uit in je eigen tempo en hebt keuze in de projecten die je wilt doen. Ook als je bijvoorbeeld nog niets weet van de implementatie van een betalingssysteem in een website, krijg je binnen ICT4FREE de ruimte om dat te ontdekken en te ontwikkelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het mooie werk van ICT4FREE? Bekijk de website en meld je aan voor een kennismakingsgesprek via lars.noordman@ict4free.nl. Ken je iemand die dit werk goed zou kunnen doen? Stuur dit bericht dan door!

Item delen