Uitnodiging slotconferentie Digital Girls op 16 november

Op 16 november vindt de slotconferentie plaats van het Europese project ‘Digital Girls: role models to get girls employed’. De conferentie is in het bijzonder bedoeld voor professionals en vrijwilligers die werken in het (ICT) bedrijfsleven, onderwijs-, welzijn-, jeugdveld. Maar ook als je gewoon de missie van Digital Girls ondersteunt, ben je van harte welkom.

 

Meer vrouwelijk talent in de ICT-sector! In heel Europa is dit nog een serieuze uitdaging terwijl er een wereld van mogelijkheden en kansen liggen in deze branche. De vooral door mannen gedomineerde digitale sector kan dus meer jong vrouwelijk talent gebruiken. Hoe krijgen wij dat voor elkaar in Nederland? Wie speelt een rol hierin? En hoe krijgen wij de jonge meiden geïnteresseerd voor de sector? Dat staat centraal tijdens de slotconferentie van Digital Girls.

Programma

Het programma wordt gepresenteerd door rolmodel Eloah Udenhout. De conferentie bevat een divers interactief programma met presentaties en een panelsessie van experts uit Europa, de ICT branche en het onderwijs. Als professional krijg jij tijdens de conferentie ook concrete handvatten, methodieken en kennis aangereikt om bij te dragen aan de ambitie om meer jonge meiden te interesseren voor een opleiding en carrière in de digitale sector. De inspiratiesessies worden verzorgd door partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijk middenveld.

Meer informatie

De slotconferentie van Digital Girls ‘A start of a digital career journey’ vindt plaats op vrijdag 16 november van 14.00 tot 18.00 uur bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, Heer Bokelweg 255 in Rotterdam. Graag vooraf aanmelden.

Item delen