Themabijeenkomst Verbinding lectoraten en masteropleidingen

Op 19 september organiseert het Landelijk Platform Professionele Masters van de Vereniging Hogescholen een themabijeenkomst over de verbinding van lectoraten en masteropleidingen. Lectoren, onderzoekers, docenten masteropleidingen, teamleiders en coördinatoren van onderzoekplatforms zijn uitgenodigd zich hiervoor aan te melden.

 

De themabijeenkomst vormt de opmaat naar de landelijke conferentie masteropleidingen volgend jaar bij de Haagse Hogeschool over Praktijkgericht en toegepast onderzoek in masteropleidingen.

Good practices

Uit analyses blijkt dat de verbinding tussen lectoraten en masteropleidingen versterkt moet worden. Tijdens de themabijeenkomst presenteert een aantal hogescholen enkele “good practices” en voorbeelden die juist beter zouden kunnen. Daarna bespreken de deelnemers hoe de verbinding verstevigd kan worden.

Meer informatie en aanmelden

De themabijeenkomst vindt plaats op 19 september in Utrecht, van 10.30 tot 13.00 uur met aansluitend lunch. Deelnemen is gratis; meld je wel van tevoren aan. Het programma van de themabijeenkomst en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van de Vereniging Hogescholen.

Item delen