Studiereis HBO-i naar Duitsland

Van 13 tot en met 15 juni vindt de jaarlijkse studiereis van Stichting HBO-i plaats. Dit jaar gaat de reis naar Duitsland en staat onder andere een bezoek aan CeBIT in Hannover op het programma. Deelname is gratis voor leden en deelnemers aan werkgroepen.

 

Ieder jaar organiseert Stichting HBO-i een studiereis, met als doel het verbinden van HBO-i-opleidingen en lectoraten, inhoudelijke afstemming met het internationale werkveld en het in beeld brengen van ontwikkelingen in het internationale ICT-bacheloronderwijs.

Programma

Op het programma staan onder andere bezoeken aan de Hochschule Osnabrück en CeBIT. Nog onder voorbehoud is een bezoek aan Volkswagen, waarbij ook andere organisaties worden uitgenodigd.

Voor wie?

Om de verbinding tussen leden te versterken en om structurele relaties op te bouwen, zijn de reizen in eerste instantie bedoeld voor leden en deelnemers aan werkgroepen. Aan deze studiereis zijn geen kosten verbonden. Bij annulering op het laatste moment worden wel de hotelkosten in rekening gebracht. Het aantal deelnemers per opleiding is gelijk aan het aantal vertegenwoordigers dat men heeft (1 per 500 studenten).

Aanmelden?

Aanmelden kan via info@hbo-i.nl.

Item delen