Seminar ‘Reis door de wereld van kunstmatige intelligentie’ op 8 december

Studenten, docenten en onderzoekers van Hogeschool Rotterdam verdiepten zich in verschillende aspecten van Artificial Intelligence. Op vrijdag 8 december gaan zij hier graag met jou over in gesprek tijdens workshops en lezingen over de toekomstige invloed van AI op ons werk, onderwijs en communicatie.

Blik op de toekomst

Artificial Intelligence is overal voor ons beschikbaar en heeft een enorme impact op ons leven. Hoe gaan we verantwoordelijk, slim en bewust met AI om in ons werk en onderwijs? Welke mogelijkheden biedt AI voor verschillende sectoren om efficiënter te opereren? En gaan deze technologische ontwikkelingen banen kosten of juist creëren? Tijdens het seminar word je meegenomen door de opwindende wereld van generatieve AI-technologieën, die onze toekomst ingrijpend aan het veranderen zijn. Studenten, docenten en onderzoekers geven interactieve workshops om je te informeren, inspireren en je kritisch te laten nadenken. Of je nu al bekend bent met AI of het voor het eerst ontdekt, bereid je voor op een reis die je blik op de toekomst zal veranderen.

Inschrijven

Mis dit seminar op vrijdag 8 december niet en praat mee over de toekomst van Artificial Intelligence. Inschrijven kan via deze link.

Item delen