Save the date: ICTeach Fest op 19 juni

Zet alvast in je agenda: woensdag 19 juni vieren we ICTeach Fest. Hét evenement voor onderwijsprofessionals die zich willen verdiepen en willen leren van elkaars inzichten. Op ICTeach Fest vind je inspiratie en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en technologie.

Leren van elkaar en experts

Tijdens ICTeach Fest kun je deelnemen aan allerlei workshops, demonstraties en panelgesprekken, gegeven door experts uit het veld en het onderwijs. Het is de perfecte gelegenheid om weer helemaal up-to-date te raken en je netwerk uit te breiden met andere onderwijsprofessionals die dezelfde passie delen. Ook is het een kans om inzichten te delen over instroom, doorstroom en diversiteit. Een ander onderwerp dat leeft is AI: hoe zetten we de mogelijkheden van AI om naar kansen voor ons onderwijs? Tijdens ICTeach Fest leren we van elkaar en van experts. Samen maken we het ict-onderwijs!

Ontspannen

ICTeach Fest is een initiatief van HBO-i. Na een uitdagend jaar waarin veel onderwijsprofessionals druk zijn geweest met curriculumvernieuwingen of accreditaties, komen we graag samen om ervaringen uit te wisselen. Dat gebeurt in een ontspannen sfeer, waarbij ook genoeg ruimte is voor ontspannende activiteiten. Doe bijvoorbeeld een escaperoom met collega’s of kom tot rust met een massage. Voor alle deelnemers staat er een heerlijke lunch klaar. Deelnemen is kosteloos; de aanmeldlink volgt zodra het programma rond is.