Save the date: Kijkje in de Keuken bij Hogeschool Utrecht uitgesteld

ICT-docenten uit het hbo opgelet: Het Kijkje in de Keuken dat bij het Institute for ICT van Hogeschool Utrecht gaat plaatsvinden is uitgesteld. De nieuwe datum is woensdag 9 december 2020.

Programma

De grote diversiteit aan ICT-onderwijsaanbod van de HU staat centraal tijdens het Kijkje in de Keuken. De middag begint met een plenaire presentatie waarin een overzicht geschetst wordt over de volle breedte van het aanbod. Verder worden verschillende aspecten van onderwijs bij de HU uitgelicht, zoals de vrije variant Open-ICT, de nauwe verbinding met het onderzoek van de lectoraten en de nieuwe richting Artificial Intelligence. Daarna is er de gelegenheid om inspiratie op te doen tijdens allerlei interactieve sessies, waarbij je met docenten en studenten in gesprek kunt over het ICT-onderwijs bij de HU. Tijdens het Kijkje in de Keuken is er genoeg gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met docenten van andere hogescholen.

Over het Kijkje in de Keuken

Het is de vijfde keer dat er een Kijkje in de Keuken plaatsvindt; een initiatief van Stichting HBO-i waarbij steeds een andere hogeschool optreedt als gastheer en hbo-ICT-docenten een kijkje achter de schermen gunt. Het is een evenement voor docenten, door docenten, ter inspiratie en bevordering van kennisdeling.

Meer informatie

Het Kijkje in de Keuken vindt dus plaats op woensdag 9 december bij Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 15, Utrecht. Het kijkje start om 12.00 uur met een lunch. Aanmelden is gratis en zal na de zomer mogelijk zijn.

Item delen