Save the date: 5 oktober Job & Student Event

Ben je hbo-student en volg je een ICT-opleiding? Geef je carrière een kickstart bij het HBO-ICT Job & Student Event op 5 oktober in het WTC in Rotterdam. Volg gratis masterclasses, ontmoet toekomstige werkgevers en krijg tips om alles uit je stage te halen.

Job Event

Voor derde- en vierdejaarsstudenten is er een sterk inhoudelijk programma met uiteenlopende masterclasses. De onderwerpen van deze masterclasses hebben één ding met elkaar gemeen: ze gaan verder waar de reguliere lesstof stopt. Verder ontmoet je op de beursvloer toekomstige werkgevers die staan te springen om kennis te maken met aanstormende ICT-talenten.

Stage Event

Het Stage Event is gericht op tweedejaarsstudenten die zich nog op een stage oriënteren. Je krijgt praktische tips van professionals waarmee je alles uit je stage kunt halen. Ook krijg je de kans om met een klein groepje studenten aan tafel te gaan met toonaangevende bedrijven: een geweldige gelegenheid om te leren en jezelf te presenteren.

Meer informatie

Het HBO-ICT Job & Student Event wordt georganiseerd door Stichting HBO-i. Zodra het complete programma bekend is, vind je dat op de website van het HBO-ICT Job & Student Event. Vanaf de zomer kun je je gratis aanmelden voor het evenement en de masterclasses.