Save the date: 19 juni Kijkje in de Keuken bij Saxion Deventer

ICT-docenten uit het hbo opgelet: op 19 juni opent Saxion zijn deuren voor een uniek kijkje achter de schermen bij de Academie Creatieve Technologie in Deventer. Aan het programma wordt hard gewerkt; we lichten alvast een tipje van de sluier op.

 

De Academie Creatieve Technologie biedt de brede HBO-ICT-opleiding aan in zowel Enschede als Deventer. Andere opleidingen binnen de Academie Creatieve Technologie zijn Creative Media en Game Technologies, Fashion Textile Technologies en Creative Business. Saxion heeft daarnaast nog een opleiding Technische Informatica. Kenmerkend voor de opleiding is dat alle software engineeringvakken ook in het Engels aangeboden worden. Dat zorgt voor een leuke gemixte club studenten, met meer dan 25 verschillende nationaliteiten.

Programma

Die internationale stroom komt zeker aan bod tijdens het Kijkje in de Keuken. Ook krijg je een presentatie over het mbo-keuzedeel, waarbij mbo-studenten alvast kunnen proeven van het hbo. Er is verder volop aandacht voor het interdisciplinaire project in het tweede jaar van de studie. Tijdens dat project werken studenten software engineering, business en IT Service Management samen aan één opdracht. Verder krijg je meer te horen over wat we binnen de uitstroomprofielen bij HBO-ICT doen aan Artificial Intelligence en Internet of Things. Tijdens het Kijkje in de Keuken zal er genoeg gelegenheid zijn om te netwerken en kennis uit te wisselen met docenten van andere hogescholen.

Over Kijkje in de Keuken

Het is de derde keer dat er een Kijkje in de Keuken plaatsvindt; een initiatief van Stichting HBO-i waarbij steeds een andere hogeschool optreedt als gastheer en hbo-ICT-docenten een kijkje achter de schermen gunt. Het is een evenement voor docenten, door docenten, ter inspiratie en bevordering van kennisdeling.

Meer informatie

Het Kijkje in de Keuken vindt plaats op woensdag 19 juni bij Hogeschool Saxion, Handelskade 75, Deventer. Het kijkje start om 12.00 uur met een lunch. Aanmelden is gratis en kan binnenkort.

Item delen