Samenwerken met het bedrijfsleven: Katapultdag op 27 november

In de ICT-sector is grote behoefte aan meer publiek private samenwerkingen met het onderwijs. Daar wordt hard aan gewerkt, bijvoorbeeld op de Katapultdag op 27 november. Meld je aan voor deze dag, waar ter plekke matches worden gemaakt tussen scholen, bedrijven en regio’s.

Het kan dus wel

In Het-kan-dus-wel-sessies worden best practices van PPS als partner voor (zij)-instroom, ontwikkeling en behoud gedeeld, en als partner voor (digitale) innovatie. Laat je inspireren door de aanpakken van bijvoorbeeld Smart Maker Education, Centre of Expertise Logistiek en betrokken bedrijven als Randstad en VDL NedCar. Dit jaar is er speciale aandacht voor twee actuele maatschappelijk vraagstukken: Energietransitie en digitalisering (Het-kan-dus-wel-XXL).

Studenten op expeditie

Naast alle hands on aanpakken en voorbeelden kijken we natuurlijk ook naar de toekomst! Studenten gaan daarom een jaar lang op Expeditie naar de beroepen van morgen. We nemen jullie mee met de start van deze Expeditie door de dromen, visies en vragen van deze studenten te delen.

Meer informatie

De Katapultdag vindt plaats op 27 november in DeFabrique in Utrecht vanaf 12.00 uur. Wil je er bij zijn? Meld je vooraf aan.

Item delen