Pilot met kortlopende cursussen van Fontys ICT

Fontys ICT start een pilot met kortlopende cursussen: programma Accelerate-IT. Het programma richt zich op mensen die willen omscholen, opscholen of bijscholen. Fontys ICT wil deze groepen een nieuwe manier van leren bieden.

20 weken

Met het programma Accelerate-IT verwerven professionals in 20 weken skills, kennis en ervaring in ict. Tijdens het traject worden ze een dag per week ondergedompeld in een hybride leeromgeving. De professionals leren samen met studenten, onderzoekers en partners door te experimenteren en onderzoeken. Doordat het programma ondergebracht wordt in een shared learning team, halen professionals er meer uit, zo luidt de theorie.

Over de pilot

De pilot start in februari 2024 en richt zich op de specifieke cursus Data Driven Business Lab, een traject om data te leren gebruiken en toepassen in een praktijkcontext. Er is plaats voor een klein aantal deelnemers. Je dient te beschikken over hbo-werk- en denkniveau. Ervaring in ict is een pré, maar niet vereist. Meer informatie over de cursus vind je hier.

Item delen