Pak het podium op het NIOC Congres 2018 – Beleef ICT-onderwijs

Op 6 en 7 maart vindt in Leeuwarden het NIOC congres 2018 plaats, over het beleven van ICT-onderwijs. Een prachtige gelegenheid voor Stichting HBO-i en onze leden om onze kennis en ervaring te delen!

 

Tijdens het 2-daagse NIOC congres komen docenten op het gebied van (ICT-)onderwijs vanuit het po, vo, mbo, hbo en wo bij elkaar om van elkaar te leren, kennis en ervaringen te delen en zich verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor 70 workshops, gegeven door docenten of mensen binnen het ICT-domein gekoppeld aan het onderwijs. Heb je een idee? Meld je workshop of presentatie vóór 1 december aan. Dat kan online; hier kun je je ook inschrijven om het congres bij te wonen.

Voorstel inleveren

Wil je een voorstel doen voor een presentatie of workshop, lever dan de volgende informatie aan via bovenstaande link:

-Titel en eerste presentator/moderator

-Eventueel tweede en derde presentator/moderator

-Inhoud (max 100 woorden)

-Toelichting (max 200 woorden; voor de programmaraad)

-Doelgroep (po, vo, mbo, hbo, wo)

-Gewenste tijdsduur (30, 45 of 60 minuten)

Programma

Naast een groot aantal workshops staan er presentaties op het programma. De organisatie heeft al verschillende inspirerende sprekers weten te strikken voor het NIOC congres. Zo kun je luisteren naar Felienne Hermans, universitair docent aan de TU Delft, waar ze onderzoek doet naar programmeren voor iedereen. Ook Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, geeft een presentatie. Verder staat er een presentatie van Paul Curzon op het programma. Zijn focus ligt momenteel op de menselijke fout, waardoor hij zijn werk versterkt op de verificatie van hardware / software systemen naar menselijke computersystemen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, om je aan te melden en om een voorstel voor een presentatie of workshop te doen op de website van het NIOC.

Item delen