Oproep: redactielid gezocht voor ICT-methodenkaartenset & -website

Bij veel hbo-i-opleidingen is ’ie niet meer weg te denken: de ICT-methodenkaartenset voor praktijkgericht onderzoek. De fysieke set is al een aantal jaar vrij stabiel, maar de website (ictresearchmethods.nl) blijft in ontwikkeling. Een redactie neemt beslissingen over of en hoe bepaalde wijzigingen worden doorgevoerd. We zoeken nog één redactielid om hierbij te helpen. Iets voor jou?

Verbeteren

Op ictresearchmethods.nl is de afgelopen tijd het een en ander toegevoegd om onze studenten nog beter te ondersteunen in het plannen en uitvoeren van hun onderzoek. En er zijn diverse initiatieven om nog meer toe te voegen en te verbeteren. Zo wordt onder andere het uiterlijk van de website binnenkort onder handen genomen.

Denk je mee?

De redactie zorgt ervoor dat die initiatieven goed gestroomlijnd worden en dat de kaartenset en website een eenheid blijven. Deze redactie biedt plaats aan drie personen uit de hbo-i-community. Tom Langhorst (Fontys) en Ralph Niels (HAN) zijn de eerste twee leden van deze redactie, maar er is nog plaats voor een derde persoon. Vind jij het leuk om na te denken over de onderzoeksmethodensite en -kaartjes? Dan zoeken we jou! We zoeken iemand die niet bij Fontys of de HAN werkt en die enkele uren per jaar wil meedenken. Heb je nog niet eerder bijgedragen aan de kaartenset of -website? Laat je dan niet weerhouden om te reageren: een frisse blik is zeker welkom!

 

Wil je je meteen aanmelden of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Ralph Niels.

 

Item delen