Open les lector professor dr. Ben van Lier

Op 30 oktober 2018 verzorgt lector professor dr. Ben van Lier zijn openbare les in he Auditorium van het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Tijdens de openbare les gaat hij in op de snelle technologische veranderingen in de wereld om ons heen.

 

Hij gaat op zoek naar de overeenkomsten tussen biologische en digitale ecosystemen. In deze overeenkomst staat de autonomie en onderlinge besluitvorming van systemen centraal. Tenslotte vertelt hij over ethische aspecten van de door deze systemen genomen besluiten die ons als mens zullen raken. Naar aanleiding van de openbare les haken diverse sprekers in op het onderwerp.

Over Ben van Lier

Ben van Lier is lector (Industrial) Internet of Things en Cuber-Physical Systems aan de Hogeschool van Rotterdam. Naast lector is hij Director Strategy & Innovation bij Centric en Professor aan de Steinbeis University in Berlijn.

Meer informatie

De openbare les vindt plaats op dinsdag 30 oktober. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.