Nieuwe master Data Driven Business van start bij HU

In september start Hogeschool Utrecht met een interessante nieuwe master voor HBO-ICT-studenten: de eenjarige voltijd opleiding Data Driven Business (MSc.). Met deze master ontwikkelen studenten zich binnen data-analytics.

Vijf verdiepingen

Hoe verzamel, analyseer en visualiseer je data om binnen een organisatie slimmere beslissingen te nemen? Tijdens de opleiding Data Driven Business leren studenten onder andere hoe ze strategische businessvraagstukken overbrengen aan dataprofessionals. Ook komt aan bod hoe je ervoor zorgt dat dataoplossingen bijdragen aan evidence-based besluitvorming. Studenten ontwikkelen een brede kennisbasis op het gebied van data-gedreven besluitvorming, dataprivacy en -ethiek en data-technologie. Data Driven Business is de enige master in Nederland waar je kunt kiezen uit vijf verdiepingen, aansluitend bij de achtergrond van de student op het gebied van ICT, Bedrijfskunde, HRM, Marketing of Finance.

Meer informatie

De master staat open voor studenten vanuit alle studierichtingen met minimaal een bachelor diploma. Wie de opleiding succesvol afrondt, krijgt exact hetzelfde Master of Science (MSc.)-diploma als bij masters die je op een universiteit volgt. Voor meer informatie over toelatingseisen en de opleiding kijk je op de website van de master Data Driven Business.

Item delen