Neem een Kijkje in de Keuken van Inholland op 2 juni

IT-docent in het hoger onderwijs? Meld je aan voor het online Kijkje in de Keuken van Inholland op woensdag 2 juni. Inholland laat zien hoe zij hun onderwijs en onderzoek inrichten, en wat de speerpunten van de onderwijsinstelling zijn. De middag staat in het teken van netwerken en leren van elkaar.

Over Inholland

Inholland biedt de verschillende croho’s binnen het it-domein bewust zelfstandig aan. Daarmee onderscheidt de onderwijsinstelling zich van andere aanbieders in de Randstad. De meeste opleidingen worden aangeboden op een van de locaties van Inholland: in Haarlem, Alkmaar en Diemen. In totaal studeren ongeveer 1.000 studenten bij deze it-opleidingen. De deelnemende opleidingen zijn: Associate degree IT Service Management, Business IT & Management, Technische Informatica, Informatica en Information Technology (Engelstalig).

Programma

Het netwerkevenement begint om 12.30 uur met een digitale inloop. Via de netwerkcarrousel kun je in gesprek gaan met collega’s van andere opleidingen. Om 13. 00 uur start het plenaire deel van de dag, met een presentatie over de opleiding. Vervolgens beginnen om 13.45 uur de break-out sessies.

Break-out sessies

Er staan zes break-out sessies op het programma:

– Putting the user first, door Nymphae Notschaele en Eef Stavenuiter (docenten opleiding Informatica)

– IT-hub, de interdisciplinaire learning-community, door Danielle Leentjens (business developer IT-hub bij lectoraat Data Driven Smart Society)

– Hoe flexibel is flexibel? Door Frank Schreurs (coördinator en leercoach Business IT & Management flexibele deeltijd)

– Hoe geef je studenten meer regie, zonder zelf de regie te verliezen? Door docenten Elmer Hoeksema en Richard Kleijhorst en studenten (Technische Informatica)

– Studentsucces: actieve betrokkenheid en sociale en academische integratie #hoedan? Door Jacqueline Meijer (docent Business IT en Management en docentonderzoek bij onderzoeksleerlijn studiesucces)

– Werkplaats Digitaal Ondernemen

Over het Kijkje in de Keuken

Twee keer per jaar organiseert Stichting HBO-i het Kijkje in de Keuken, samen met steeds een andere hogeschool als host. Het is een evenement voor en door docenten, waarbij volop kennis uitgewisseld wordt en inspirerende sessies plaatsvinden ter bevordering van onderwijsinnovatie.

Meer informatie en aanmelden

Deelname aan het Kijkje in de Keuken is gratis. Kijk hier voor meer informatie over de break-out sessies en meld je aan.

Item delen