Meld je studenten aan voor Joop Bautz Information Security Award

 

Is een van jouw studenten een talent op het gebied van informatiebeveiliging? Meld hem of haar dan aan voor de Joop Bautz Information Security Award: een prestigieuze prijs voor de student met het beste werkstuk over dit onderwerp.

 

De award, die de naam draagt van de in 2000 overleden Joop Bautz, is een begrip binnen het vakgebied informatiebeveiliging. De winnende student kan niet alleen rekenen op een geldprijs van €2.000,-, maar ook op extra aandacht van potentiële werkgevers. Ook de nummers 2 en 3 ontvangen voor het publiceren van hun werkstuk op de website van JBISA een bedrag van €250,-.

 

Voor wie?

Deze award wordt toegekend aan het individu die de meest veelbelovende en actuele bijdrage heeft gepubliceerd binnen het vakgebied informatiebeveiliging. Het individu is een persoon studerend aan een erkend HBO of WO kennisinstituut in Nederland of een Nederlander studerend aan een erkend internationaal HBO of WO kennisinstituut. Breng je studenten en collega’s op de hoogte van deze award!

 

Aanmelden en voordragen

Studenten die verwachten dit jaar af te studeren op een onderwerp binnen het vakgebied informatiebeveiliging, kunnen zich kosteloos inschrijven. Ook kunnen bijvoorbeeld docenten een student voordragen voor deze award via het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 31 augustus 2017. De prijsuitreiking vindt plaats op 11 oktober.

 

Meer informatie

Meer informatie over de award en de inschrijfvoorwaarden vind je op de website van JBISA.

Item delen