Masterclass ICT voor docenten

KPN, Siemens en Decos bieden in samenwerking met de Regionale Steunpunten Zuid-Holland drie masterclasses op locatie aan. Met deze reeks van masterclasses krijgen docenten een kijkje in de keuken bij diverse ICT-bedrijven en zicht op de belangrijkste trends.

 

De masterclasses vinden plaats op 16 maart (bij Decos), 29 maart (bij KPN) en 18 april (bij Siemens). Tijdens de masterclasses krijg je onder andere talrijke voorbeelden van hoe informatica wordt toegepast (mobiele telefonie, infrastructuur, elektrische auto’s, smart cities, smart work) en zie je hoe concepten uit het nieuwe examenprogramma terugkomen in allerlei toepassingen. Ook krijg je inzicht in de vraag naar expertises vanuit het bedrijfsleven en kun je de mogelijkheid voor leerlingactiviteiten verkennen.

 

Programma en aanmelden

De masterclasses zijn ontwikkeld voor docenten informatica en hun collega’s. Er wordt rekening gehouden met de voorkennis van de deelnemers. Deelname aan de masterclasses is gratis. Aanmelden is wel nodig en kan via de website van de Regionale Steunpunten Zuid-Holland. Daar vind je ook meer informatie over het programma.

Item delen