Maak kennis met de juiste mensen op het HBO-ICT Job & Student Event

Het HBO-ICT Job & Student Event op 4 oktober is dé plek voor ICT-studenten om zich in de kijker te spelen bij toekomstige werkgevers. De beursvloer staat vol bedrijven en overheidsinstellingen die staan te springen om kennis te maken met jong ICT-talent. Ook voor docenten is er volop gelegenheid om waardevolle contacten te leggen met collega’s en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

 

Accenture, Capgemini, Sogeti, het ministerie van Defensie, Avenade, ProRail en nog veel meer werkgevers zijn straks de vinden op de beurs van het HBO-ICT Job & Student Event. Of je er nu een stage regelt of zorgt dat je een stap dichterbij je eerste baan bent: iedere handdruk kan je helpen tijdens de rest van je carrière.

HBO-ICT Job & Student Event voor docenten

Ben je ICT-docent aan het hbo? Zorg dan dat je op 4 oktober vrijgeroosterd bent. We zorgen voor voldoende ruimte, gelegenheid en koffie om te netwerken met collega’s en om vakinhoudelijk in gesprek te gaan met elkaar en het bedrijfsleven. Meer informatie volgt nog.

Over het HBO-ICT Job & Student Event

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats op vrijdag 4 oktober 2019 bij de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement is bedoeld voor hbo-ICT-studenten die hun carrière een kickstart willen geven met interessante masterclasses en door kennis te maken met de juiste mensen op de beursvloer. Voor tweedejaars studenten is er een speciaal programma waarbij professionals tips geven om het beste uit je stageperiode te halen. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting HBO-i.

Item delen