Komt de Docent van het Jaar van jouw instelling?

Wie verdient volgens jou de titel ‘Docent van het Jaar’? Geef hem of haar op voor de Docent van het Jaarverkiezing van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Iedere instelling mag één docent aandragen.

 

Het is de vijfde keer dat het ISO de verkiezing organiseert, om zo goede docenten de waardering te gunnen die hen toekomst. De winnaar van de verkiezing krijgt naast de eretitel een beurs van €25.000 van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, om te besteden aan onderwijsverbetering.

Docent voordragen

Instellingen kunnen tot 25 januari 2019 een docent voordragen. Op basis van de aangeleverde dossiers worden acht tot tien docenten gekozen. Zij mogen zich in februari persoonlijk voorstellen tijdens een gesprek. Vervolgens worden vijf finalisten gekozen, die half februari bekendgemaakt worden. Deze finalisten mogen een mini-college houden op 13 april. Wil je met je instelling een docent voordragen? De criteria waarop de dossiers beoordeeld worden en het aanmeldformulier vind je op de website van de Vereniging Hogescholen.

Item delen