Kom naar het HBO-i Docenten Event op 8 oktober in Utrecht

Als vanouds zijn ook docenten weer van harte welkom op het HBO-ICT Job & Student Event op 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Docenten staat een goedgevuld programma te wachten, met een lezing, gevarieerde workshops en genoeg tijd en ruimte om eindelijk weer eens bij te praten met collega’s. Deelname is gratis: je meldt je aan via deze link.

Programma Docenten Event

9:00 uur: ontvangst bezoekers/registratie

9:45 uur: welkom door de voorzitter van de HBO-i stichting de heer Frens Vonken (Fontys Hogeschool) en officiële opening door voorzitter van de Raad van Advies van het HBO-i de heer Maurice van Veghel (Sligro).

 

10:00 – 10:45 uur: 6 Predictions for Technology for the coming year(s) by Sohan Maheshwar, Developer Advocate for Amazon Web Services in de Benelux, voor studenten en docenten in het Beatrixtheater.

 

11:00 – 12:30 uur: collegiale rondetafelgesprekken met docenten en leden van de werkgroepen in de Foyer van het Beatrixtheater over onderwerpen als ICT Deeltijd, Intervisie afstuderen, de Domeinbeschrijving, Cybersecurity, Professional skills, Onderzoek, Aansluiting mbo-hbo & Studiesucces.

12:30 – 13:30 uur: lunch op de beursvloer

13:30 – 14:45 uur: 1e ronde workshops

15:00 – 15:45 uur: 2e ronde workshops

16.00 uur: borrel op de beursvloer

Overzicht workshops

Workshop 1: Open onderwijs in de praktijk – diverse cases – Gert van Hardeveld (Hogeschool Utrecht), Eric Slaats (Fontys Hogeschool) en Sebastiaan Rieter & Marjolein Faassen (De Haagse Hogeschool)

Workshop 2: Gamification in het ICT onderwijs – Stijn Smulders (Avans Hogeschool)

Workshop 3: De impact van technologie – Jo-An Kamp (Fontys Hogeschool)

Workshop 4: Wat is de natuurlijke manier van testen van studenten? – Niels Doorn (NHL Stenden Hogeschool)

Workshop 5: ICT Research Methods voor Machine Learning Engineering  – Petra Heck (Fontys Hogeschool), Ralph Niels (HAN University of Applied Sciences) & Jeroen Linssen (Hogeschool Saxion)

Workshop 6: Verdieping van Open onderwijs in de praktijk, diverse cases – Gert van Hardeveld (Hogeschool Utrecht), Eric Slaats (Fontys Hogeschool) en Sebastiaan Rieter & Marjolein Faassen (De Haagse Hogeschool)

 

Meer informatie over de inhoud van de dag vind je hier.

Voor studenten: HBO-ICT Job & Student Event

Het HBO-i Docenten Event is onderdeel van het HBO-ICT Job & Student Event. Wijs je je studenten op dit evenement, bijvoorbeeld door de flyers te verspreiden die HBO-i binnenkort verstuurt? Ze zijn welkom om kennis te maken met bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar nieuw ict-talent en om deel te nemen aan masterclasses. Tickets voor het HBO-ICT Job & Student Event zijn gratis; studenten bestellen hun ticket via deze link. Ook dit jaar is het mogelijk om via HBO-i gratis busvervoer te regelen voor je studenten. Het programma voor studenten vind je op de website van het HBO-ICT Job & Student Event.

Item delen